Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülplasztikáztattatok már?...

Fülplasztikáztattatok már? Mesélnétek ròla? Neveket elérhetőségeket jò orvosokkat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék ügyes plasztikaisebészt találni.

2013. máj. 17. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt fülplasztikám 3 éve, szuper jó lett! Kérdezz bátran, segítek, amiben csak tudok!
2013. máj. 20. 11:38
 2/4 Gregone válasza:
szia. igaz nem én tettem fel a kérdést, de engem is érdekelne néhány kérdés ezzel kapcsolatban :) mi a fülplasztika menete? konzultáció,... mennyi idő a műtét, mennyi ideig kell a kötésnek rajtad lenni.. stb :)
2013. máj. 28. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, Gregone! Igazából orvosa válogatja, hogy a konzultáció után mennyi idő múlva műt meg. Magáról a műtétről írtam egy cikket, fent van a neten. Írd be a keresőbe: "Fülplasztikám története". Ha további kérdéseid vannak, bátran írj privit.
2013. máj. 28. 20:20
 4/4 Gregone válasza:
köszi! elolvastam :) még annyi kérdésem lenne hogy mennyibe került az egész? köszi.
2013. máj. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!