Borda alatti viszketés?
Figyelt kérdés
Időnként, kb havonta a bal bordaívem alatt, belülről nagyon viszket. Olyankor be tudnék fúrni valami helyes tárggyal és megvakarni... Mitől lehet? Kérdeztem már orvost is, de nem tudott rá válaszolni.2013. máj. 16. 20:26
1/2 anonim válasza:
Megvizsgáltak, máj, hasnyálmirigy, vakbél stb. rendben van?
Szoktál edzeni, nem erőlteted meg magad?
Ha nem bőrprobléma, akkor valami szervi vagy izom baj lehet.
Menj el tüdőszűrésre és esetleg nézesd meg a gyomrodat is, hátha a sav csinált valami galibát. Ártani nem fog egyik vizsgálat sem, de nem szabad annyiban hagyni, mert ha mindig visszatér akkor az biztos jelent valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
Konkretan nem emiatt, de nemreg voltam ct-n es mr-en is nemregiben, de ott az altalad emlitett szerveknel nem mutattak ki elvaltozast (petefeszek daganatom volt). Mellkas atvilagitason is voltam. Egy dr house reszben lattam egyszer ilyet, ott allergianak mondtak. Nem sportolok sajnos.
2013. jún. 3. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!