Lehet hogy a ferjem sargasagban van?
Figyelt kérdés
az este voltunk valakinel vendegsegben es ott a ferjem rendesen meg ivott egy pohar natur nektar gyumolcslevet,es ehogy bele kortyoltam rogton ereztem hogy meg van romolva es intettem a ferjemnek hogy ne igyon tobbet,de o mar meg ivott egy poharal,ma reggel hasmanesre ebredt es faj a feje es azt vettem eszre rajta hogy mint a ket kezfeje sarga,de a szeme nem,hanem inkabb ugy be van esve,az ugyeletre nem akar be menni,mert azt mondja hogy majd el mulik,de en aggdom hogy miert sarga a kezfeje es raadasul mins a ketto1 szerintetek ez sargasag kezdete?2013. máj. 15. 14:38
1/4 anonim válasza:
Életemben nem hallottam ilyenről hogy egy romlott gyümölcslé ilyet produkálna, ittam már én olyan levet ami darabos volt meg zselé állagú, mégse volt bajom igaz hogy szétf*stam az agyam
Ezt itt nem fogjuk tudni megmondani mert valószínű ez az évszázad legrejtélyesebb kórképe
Ha nem múlna el körzetihez elmehet vele, max adnak neki antibiotikumot
20/F
2/4 anonim válasza:
Én már hallottam olyat, hogy valaki az undortól sárgaságot kapott, de csak amolyan pletyka szinten.
Nem tudom, hogy valóban létezik-e ilyen, vagy ez csak közhiedelem.
A helyetekben azért legalább egy háziorvost felkeresnék, mivel a sárgaság máj vagy epe betegségekre utalhat.
3/4 bettineni válasza:
Lehet, hogy van sargasaga, de akkor az nem a gyümölcsletöl van. Viszont, ha a szeme nem sarga, akkor nem hiszem, hogy nagy baja lenne.
4/4 anonim válasza:
Ha répalevet ivott akkor a karotintól lett sárga a keze, ami majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!