Labor vizsgálat alapján: a trombocyta szám 111, gpt (Alat) 1, illetve a gamma gt 53. ezek a komolyabb eltérések a leleten, ez mennyire jó, vagy mennyire rossz?
Főleg a gpt (Alat) idegesít kissé, h csak 1-est mértek!
A dokim azt mondta, h kutya bajom..., ezért is kérdezem itt meg.
Aha. Fogászat miatt is kérdeztem, mert a szájsebészem meg azt mondta, h ha 130 alatt lesz megint a trombocytám, akkor nem kezdhetik el a húzást..., mondván, h elvérezhetek.
Tavaly még 60-90 között mozgott, akkor egyenes "hisztiztek" a dokik erre, most jobb, de most is akadékoskodnak, akkor ilyenkor most mi van?
Na ez jó...igazából nem szoktam vérzékenységet tapasztalni, pl. ha megvágom magam véletlenül vmivel, vagy vért vesznek le tőlem stb.
Akkor most elképzelhető, h a szájsebészeti foghúzásra még várhatók egy jó dbig? :(
Ilyenkor ez kezelhető amúgy vmivel, h elérje azt a számot, amire már szívesebben húznak?
Bár az utóbbi hülye kérdés, mert régebben - már nem tudom meg mondani pontosan mikkel - kezeltek gyógyszeresen a trombi miatt, de kb. semmit se ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!