Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hanyingerem van mit tegyek?

Hanyingerem van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap egész nap hanyingerem volt és hanytam is. Hirtelen rosszul lettem... Ma csak hanyingerem van.. Menjek orvoshoz? Mostanában eleg sokat betegeskedtem ezért nem akarom h az orvos azt hidje kamuzok neki.. :/

2013. máj. 14. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mitől hánytál? Ha elrontottad a gyomrod, akkor természetes, hogy ma még hányingered van, diétázz.
2013. máj. 14. 08:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Nem ettem semmi olyat sot alig ettem mivel nem akartam tobbet hanyni
2013. máj. 14. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat betegeskedsz mostanában talán nem ártana egy kivizsgálás. Vérvétel, belgyógyász... stb
2013. máj. 14. 09:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Alváshiánytol nem lehet? esténként jobb esetbe 3-4 szer felebredek.. De van olyan amikor 6-7 szer is. Ez megy mar tobb mint egy éve a jegyeim meg csak romlanak... Milyen orvoshoz lehet ezzel fordulni? amugy mostmar elmegyek mert megint majdnem hanytam csak az mentett meg h ma meg nem ettem semmit.
2013. máj. 14. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Háziorvostól kérj beutalót vérvételre, és mond el neki hogy valami baj lehet (alvászavar..stb), adjon beutalót belgyógyászhoz.Ott csinálnak EKG-t megvizsgálnak, és csak találnak valamit, ha van. Nálam a belgyógyász jött rá hogy autoimmun betegségem van..., onnan indúlt az én procedúrám. A háziorvos nem foglalkozott velem. Állj a sarkadra mert ez így biztos nem normális!Lehet a hányás csak valami múló nyavaja, de ez az éjjeli 6-7 felkelés ez biztos nem. Mondj el mindent a dokinak, és kérd hogy küldjön el mindenféle vizsgálatra.
2013. máj. 14. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél be B-vitamint
2013. máj. 14. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet valami vírusos dolog is, ha még mindig hányingered van, menj el a háziorvoshoz.
2013. máj. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!