Viszerek mellet lehet futni?
Figyelt kérdés
23éves vagyok,és a bal lábamon már viszerek vannak.Nagyon szeretek futni,de nem tudom,ez nem e ront a helyzetén,vagy nem e hozza jobban elő a viszereket.2013. máj. 12. 23:53
2/5 anonim válasza:
szerintem a mozgás nem árt, de nem szabad túlerőltetni, mert a visszér kifakadhat és abból lesz a fekély. meg kell mutatni az orvosnak és megkérdezni mit javasol. mindig a visszér vastagsága számít.
3/5 A kérdező kommentje:
Néha nem tudom eldönteni,hogy izomláztól fáj-e,vagy amúgy...
2013. máj. 13. 08:37
4/5 poiu válasza:
Beszélj dokival. Harisnya nem árt addig is.
5/5 anonim válasza:
A laza,nem megerőltető mozgás jó rá,fokozza a vérkeringést.fuss,biciklizz,kirándulj,sétálj,csak ne erőltesd meg magad.Ha aggódsz miatta mutasd meg egy szakembernek,megmondja,hogy milyen stádiumban van,és mi a teendő,meg hogy mennyit mozogj pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!