Alacsony vérnyomásra gyógyszer?!
Szia Kedves Mindenki!
Az lenne a bajom, hogy alacsony a vérnyomásom. Az orvosom mondta, vezessek naplót, és majd utána beszéljünk róla, ha látta. Naponta 2 óránként mértem a vérnyomásom, átlagban 80/ valamennyi, de ez a 80 szinte álandó. Ha felmegy az agyvizem, bosszankodom, felmegy egészen 103 ig, pulzusom ilyenkor 100, ha nyugis vagyok, 60-70 között.
Rendesen eszem, 6-7 kv után is mint akit kiütöttek, nem tudok koncentrálni, félek a vizsgáimtól mert egész nap aludnék, ha aludtam, felkelek, dekoncentrált vagyok és feszült, a lélek is csak hálni jár belém. Annyira rossz a közérzetem, hogy az hihetetlen, figyelmetlen vagyok, vezetni sem merek lassan, sőt semmit. elfelejtettem: iszom napi 3 l vizet is.
Azt hallottam, hogy alacsony vérnyomásra nem adnak semmit, csak magas vérnyomásra, ez igaz? Régen csak ingadozott, de most nagyon alacsony, mértek már kórházban 70/40-et is. Péntekig vezetem majd a naplót de addig hogy próbáljam túlélni a napokat? 22.-én fontos vizsgám lesz de így esélytelen felkészülnöm is.
Annyit még fontosnak tartok leírni, hogy a memória tabik nem segítenek, koffein tabitól pedig erős szívdobogásom lesz.
Köszönöm, ha elolvastátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!