Mit érez az aki kómában van? Milyen érzés? Van itt olyan aki már, átesett, rajta?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 18:14
1/2 anonim válasza:
Én magam még nem voltam, de vannak ismerőseim, barátaim, akik már igen (motoros társaság).
A legtöbb azt mondta hogy nem emlékszik semmire, nem érzett semmit. Csak arra emlékszik hogy körözik a pályán, aztán arra hogy a kórházban ébred. Még maga a baleset is kiesett.
Viszont van egy ismerősöm aki azt mondta hogy neki olyasmi volt mint egy rossz álom. Érzékelt mozgást maga körül, néha szavakat is hallott, de képtelen volt reagálni pedig nagyon akart.
Biztos ami biztos, ha az embernek valakije kómában van, beszélni kell hozzá, sokat. Mert megvan az esély hogy hallja, és lehet hogy éppen ez segít neki összeszedni minden erejét a felépüléshez.
2/2 anonim válasza:
Voltam már 1-2 perces kómában (szerencsére ennél több ideig nem). Hallottam, ahogy beszéltek körülöttem, éreztem szagokat is, de minden olyan tompán szólt, mintha kilométerekre lettek volna az emberek, pedig ott álltak mellettem. Nekem a szemem is káprázott picit (foltocskák, körök cikáztak). Nem a legjobb érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!