Szerintetek lehet egy ilyen "ütéstől" komolyabb bajom?
Helo!
Menj el orvoshoz. Senki se tudja megmondani, mi bajod lehet, amig nem vizsgalnak meg.
Nekem egyszer a biciklikormany nyomta meg a szegycsontomat eses közben, mentem is a korhazba, es kiderült, hogy leprepedesem van.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ha valami eri a testedet, az kihathat az egeszre, nekem is ez törtent, sose gondoltam volna, hogy ettöl a lepemnek lehet baja - es tessek, megis az lett, e ha ne mentem volna orvoshoz, sokkal rosszabbul jartam volna, mint egy heti korhazi felügyelet.
Jobb, ha kivizsgaltatod magad.
Hé, én nem azt akartam írni, hogy várj egy hetet, hanem hogy ha MOST, az eddigiek alapján, úgy érzed, hogy egy héten belül el fog múlni, mert például már eddig is sokat javult, AKKOR ne aggódj. Ha például eddig is stagnált az állapotod, akkor az már „sokáig”-nak számít.
Szóval helyesen zárójelezve az előző hozzászólásom második mondata:
Ha úgy érzet, hogy (javul ÉS elmúlik egy héten belül), akkor nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!