Nyirokcsomó. Limfóma?
Sziasztok!
Három évvel ezelőtt a nyakam mindkét oldalán, az állam alatt nyirokcsomót tapintottam ki. A nyirokcsomók cseresznye nagyságúak. Tegnap, pedig hónaljamnál tapintottam ki egy cseresznye nagyságú nyirokcsomót. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet-e egy komolyabb betegség jele, pl.:limfóma?
A válaszokat előre is köszönöm!
Azok a nyirokcsomók, amit 3 évvel ezelőtt tapintottál kezelés nélkül már bőségesen dió / sőt /nagyságúak lennének és egyéb más tüneteid is lennének / lép, máj megnagyobbodás, állandó, egymást követő betegségek. láz:főként éjszaka,egyéb szerv tünetek, fogyás, fáradékonyság/.
Nem borotválod hónaljadat , ha pici sérülés, gyulladás van az is lehet a háttérben.
ha két héten belül nem tünnek el, akkor keress fel egy haematológust
ezt javasolta egy haematológus a tesómnak, aki aggódott, hogy nem limfómás-e ő is, mert tapintott nagyobb nyirokcsomót magán
én limfómás voltam és kezeltek épp, tesóm bentmaradt amikor vizitem volt. nekem nem volt tapintható megnagyobbodott nyirokcsomóm, lehet, hogy a hasüregemben volt a daganatos nyirokcsomó. de a lépem odaveszett , majdnem a májam is meg én is, de élek és virulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!