Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idegcsillapítótúladagolás/egér...

Idegcsillapítótúladagolás/egérméreg milyen maradandó károsodást okozhat az emberi szervezetben?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Halál?
2009. szept. 29. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen bénulás, szellemi károsodásokat vagy legyenyhébb esetben is súlyos, gyógyíthatalan bélrendszeri problémákat.
2009. szept. 29. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
bénulás, vagy idegi összeomlás
2009. szept. 29. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a speciális egérméreg úgy hat, hogy az egérkénél belső vérzést okoz és szép lassan elvérzik szegényke.
2009. szept. 29. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, az egérirtó véralvadásgátló hatású, belső vérzést okoz.
2009. szept. 30. 08:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2 év után még nincs semmi jele károsodásnak, lehetséges, h majd pár év múlva...?

2009. okt. 1. 11:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Jól mondták fentebb, az egérméreg véralvadás gátló hatású. Amennyiben nem volt szennyezve nehézfémmel, vagy valamilyen rákkeltő anyaggal (azt sajnos nem tudom, hogy milyen segéd/hordozó anyagokat tesznek bele), akkor 2 év múlva már semmi baj nem lehet belőle.

Az "idegcsillapító" alatt ellenben nem tudom milyen szert értesz...

2009. okt. 2. 18:39
 8/14 anonim válasza:

Te szedted be???

Miért??

2009. okt. 3. 07:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Túlnyomó részben szerelmi bánat...cs nem informálódtam mielőtt megtettem, és így első alkalommal az idegcsillapítót(több fajta volt) alkohol nélkül vettem be, második alkalommal egérmérget, és meglepő módon semmi sem történt...
2009. okt. 3. 09:18
 10/14 anonim válasza:

Ne is haragudj,de nagyon buta vagy!

Szerelmi bánatért sosem szabad ilyent csinálni!!

Én is voltam hasonló helyzetben és most már nagyon örülök,hogy semmi nem sikerült hiszen akkor nem lenne egy csodálatos férjem és 2 szép gyermekem.

Istennek célja van velünk ezért élünk és,hogyha neked 2 alkalommal sem sikerült akkor nem gondolod,hogy más a sorsod,mint az,hogy öngyilkos légy????

2009. okt. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!