A hamis receptet észreveszik?
Persze az újtipusú recepteken pont ezért van alul vagy oldalt vonalkód ami tartalmazza hogy kinek mikor mit és ki irta fel+ a naplószámot.
Azonnali tuti lebukás és mint hamisitót le is csukhatnak
Ho asszisztens vagyok tudom miről beszélek
Természetesen észre, és büntetik is a hamisitást!
Mit értesz az alat, hogy:
"Am nem olyan gyógyszerre gongolok amit csak "nagyon indokolt esetben" írnának fel."
A gyógyszer többnyire arra való, hogy segitse a gyógyulásunkat, orvos irja fel, annak a részére, akinek szükséges a gyógyulásához, vagy a betegségének a kordában tartásához. Elnézést a definiciókért, semmi közöm az egészségügyhöz, ez csak parlagi megfogalmazás!
A kulcsszó a gyógyulás, és nem bármiféle más állapot, vagy nem tudom minek nevezzem!
Másra, hasznosabbra kellene használni az informatikai ismereteidet!
ha megbuksz hamis repcével, akkor váltáskor rádhívják a yardot a méregkeverők. rengeteg drogos bukott már meg így.
de mégtöbb simán kiváltotta a témát, de azon még a pecsét is hamis volt, nemhogy a gyógyszer neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!