Iskolaorvos adhat hosszabb távra felmentést tesiből? (gimi)
Figyelt kérdés
Bokaficamom van, körübelül egy hónapja nagyon csúnyán meghúztam a bokám, úgy,hogy ráestem tesin és egy hatalmasat reccsent majd alig tudtam ráállni, mára már a járás nem fáj, de guggolni futni, és ugrálni nem tudok, és vannak olyan mozdulatok amikénél még fáj.
Már sajnos nincsen orvosi felmentésem, ezért arra gondoltam, h kérek az iskolaorvostól...
Adhat nekem erre a hétre?
A válaszokat előre is köszi
2009. szept. 29. 20:22
1/2 anonim válasza:
Nem adhat. Ezzel mindenképpen orvoshoz kel menni, aki majd ad beutalót ortopédiára. Iskolaorvos max egy-egy napra adhat. Hosszabbtávra talán kollégistáknak írhat fel ilyesmit, de még ebben sem lennék biztos.
2/2 anonim válasza:
nekem a gimi utolsó 2 évében nem kellett tesiznem, mert az ortopédusnak megmondtam, hogy tesi helyett inkább tanulnék(amúgy van egy enyhe gerincferdülésem) és akkor adott egy olyan igazolást, hogy teljes felmentést kér.Csak TELJES felmentést fogad el a tesitanár. sok sikert!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!