Az káros ha mindennap megiszok egy energiaitalt? (250ml)
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 19:28
1/9 anonim válasza:
IGEN! Mert koffeint tartalmaz, emeli a vérnyomást és pulzust, ami szív- és érrendszeri betegségeket okozhat többek között.
2/9 anonim válasza:
Annyi bizonyos,hogy nem túl egészséges szokás.
3/9 anonim válasza:
Én egyetem alatt minden nap ittam, és egy laborvizsgálat során kiderült, hogy emelkedettek a májenzimjeim (nem nagyon, de meghaladták a normálértékeket). Mással nem lehetett összefüggésbe hozni az esetemben, csak az energia italokkal, sürgősen abbahagytam orvosi javaslatra. (Hozzátenném azért volt olyan, hogy nemcsak egyet ittam egy nap, pl. vizsgaidőszakban).
4/9 anonim válasza:
Igen, az energiaital néha is káros, de főleg minden nap. :p
5/9 A kérdező kommentje:
hát én kb. másfél, 2éve iszom mindennap :/
2013. máj. 6. 19:40
6/9 A kérdező kommentje:
de most aki kávét iszik mindennap az nem ugyanaz???
2013. máj. 6. 19:41
7/9 anonim válasza:
Nem ugyanaz, a kávéban koffein van, az energia ital teli van mesterséges cuccokkal.
8/9 anonim válasza:
Én is minden nap iszok energiaitalt. Nekem csak az íze miatt ízlik. :D Egyelőre semmi károsat nem észleltem. 2-3 éve iszom...
9/9 anonim válasza:
Napi egyet én is megiszok és a laborvizsgálat után az orvos azt mondta kevesebb zöldséget egyek, de az energiaital nem okozott semmi rosszat nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!