Májfoltos az arcom, hogy lehet eltűntetni?
Figyelt kérdés
Mióta szültem(2éve) májfoltos az arcom.Szerintetek mitől múlna el?Már sokféle krémet kipróbáltam,ha van konkrét ötletetek kérlek a nevét írjátok a "csodaszernek"!2009. szept. 29. 12:12
1/3 anonim válasza:
Kozmetikai kezelés van rá, azt hiszem a villanófényes terápia erre is jó, csak az a baj,hogy nagyon drága, de ha elmész egy kozmetikushoz tanácsadásra az nem kerül sokba :)
2/3 A kérdező kommentje:
Pont a kozmetikusom adott már jó pár krémet,de nem használ semmi!Erről a lézeres kezelésről is hallottam már de az nem javasolja senki,mert lemarják a bőr felső részét és eléggé fájdalmas,na és nem is tartós.Más ötlet?
2009. szept. 29. 12:21
3/3 anonim válasza:
Én a villanófényes kezelésre gondoltam..azt nem ajánlotta?Lehet, hogy ő nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!