Alig van hangom már harmadik napja. Nem tudok nem beszélni. Lehet bajom attól, hogy erőltetem?
Figyelt kérdés
Természetesen voltam orvosnál, kaptam antibiotikumot.
Viszont azt mondta ne beszéljek. Ezt nem tudom betartani, mert két kisgyerekkel vagyok egyedül, akik folyton kérdezgetnek, meg folyton rájuk kell szólnom. Sajnos így erőltetem a hangom. Szerintetek ezért nem gyógyul? Vagy lehet ennek következménye, tényleg fontos lenne kímélni a hangszalagokat?
2013. máj. 5. 15:10
1/2 anonim válasza:
Tényleg fontos lenne kímélni a hangszalagokat. Hamarabb meggyógyul, ha nem beszélsz. Ha erőlteted tovább tart a gyógyulás, lehet, hogy krónikus gégegyulladás lesz belőle.
2/2 anonim válasza:
Sajnos tényleg nagyon nehéz ebben a helyzetben pihentetni a hangot. Nincs senki, aki segítene? Mert ezeket nem biztos, hogy jelekkel közölni tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!