Fura duzzadt pöttyök vannak rajtam, mi az?
Figyelt kérdés
kb 2 hónapja általában esténként a bal oldalamon a csípőmnél szúnyogcsípés szerű duzzadt pöttyök jönnek ki rajtam. van hogy vagy 1-2, viszont van amikor nagyon sok. mindig csak ugyan azon az oldalon, és nagyon viszketnek. nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet?2013. máj. 5. 09:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj el bőrgyógyász-allergológushoz! :) De egyébként lehet atka is,de láthatatlanba senki nem tudja!!!!
2/6 anonim válasza:
Így, valamilyen csípésnek tűnik. Az allergia vagy teljes testen jelentkezik,v. ott ahol ér az allergén pl. fémgomb,fülbevaló,karlánc,bőr holmi,stb. De biztosat látatlanban nem lehet mondani. Menj el bőrgyógyászhoz!
4/6 anonim válasza:
Vagy ágyi poloska azt kihagytam....
5/6 anonim válasza:
Amúgy a kiütés jellege alapján nem lehet megmondani mi csípett meg, pók,poloska,hangya,szúnyog.Arra Neked kell rájönnöd.
6/6 A kérdező kommentje:
az a baj, h változó mikor is jön ki rajtam, ezért nem tudok elmenni a bőrgyógyászhoz..
2013. máj. 6. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!