Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan küzdenétek olyan...

Hogyan küzdenétek olyan betegséggel, amelyből szinte lehetetlen a gyógyulás?

Figyelt kérdés

Találtam valamit, ami erőt adhat sok elkeseredett betegnek. Egy fórumon egy bejegyzést, ami működik.

"November 23-án mellrákot diagnosztizáltak nálam. Szentül hittem, hogy erős hitem által már meg is gyógyultam. Egy teljes napon át köszönetet mondtam a gyógyulásomnak. Újra és újra ismételgettem: "Köszönöm, hogy meggyógyultam". Szívem mélyéről hittem, hogy meggyógyultam. Úgy tekintettem magamra, mintha a testem soha nem lett volna rákos. Az egyik gyógyító módszerem az volt, hogy vicces filmeket néztem. Csak nevettünk és nevettünk és nevettünk. Nem engedhettem feszültséget az életembe, mert tudtam, hogy a feszültség az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velem miközben gyógyítani akarom magamat. A diagnózistól számítva - ez november 23-án volt - a teljes felgyógyulásomig összesen három hónap telt el. Sugár és kemoterápia nélkül."

Segiteni szerettem volna ezekkel a sorokkal. Remélem sikerült. Szánjatok rá időt és próbáljátok ki!

2009. szept. 27. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát tudod...

Én ennél valamivel reálisabb vagyok. Nem állitom, hogy nincsenek csodák, meg hogy nem történnek a világban csodás dolgok, de akkor magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért van annyi beteg ember, ha egy mellrákból három hónap alatt ki lehet gyógyulni nevetés segitségével!?

Édesanyám évekig járt kezelésre, túl van két műtéten, sugár és kemoterápián, évekig tartó gyógyszeres kezelésen,rengeteg szenvedésen és rosszuléten, és én igy is hálát adok a jóistennek, hogy megőrizte nekünk, amikor annyiuk szervezete feladta a küzdelmet, akikkel együtt járt a kezelésekre.

Van egy barátnőm, végtelen a hite. Mindenáron meg akar róla győzni, hogy ha én is elkezdek hinni, akkor már velem semmi baj nem történhet, mert az Úr megőriz. Próbálom neki megmagyarázni, hogy engem boldoggá tesz az, hogy látom, hogy ő megtalálta a helyét a nap alatt, de ez nem egyenesen aránylik azzal, hogy innentől én is hiszek. Majd ha érezni fogom magamban az erőt, és késztetést, hogy mennem kell, akkor tudni fogom, hogy nekem is ott a helyem, de addig, köszönöm, én maradok.

Igy vagyok az ezekhez hasonló csodákkal is. Nem vonom kétségbe, hogy megtörtént, jó érzéssel tölt el, hogy legalább egy valaki igy le tudta magáról rázni a fájdalmat és betegséget, és magam is hiszem, hogy a pozitiv hozzáállás minden bajban már fél győzelem, de ettől még nem hiszem, hogy a nevetés lenne a rákgyógyitás hathatós gyógymódja!

És attól tartok, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

2009. szept. 27. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Hozzáállás kérdése, nem mindenki tud felhőtlenül szórakozni, ha halálos beteg. Félek énse tudnék, de ha valakinek nagy a hite, akkor működhet a nevetés terápia, és más terápiák is.
2010. jún. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!