Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eléggé rosszul vagyok pár...

Eléggé rosszul vagyok pár napja, de különféle tünetek. Van köze egymáshoz?

Figyelt kérdés

4 napja gyomorsav problémákkal küzdök, rendszeresen felkelek esténként arra, hogy elkezd nagyon termelődni a nyálam, és köpnöm kell (ezek után sokszor van hányás is)

3 napja vibrál a szemem. Nem észveszejtő mértékben, de zavaró. Tudok olvasni, de néha 1-2 folt is megjelenik. A fura, hogy emellett nincs migrénes fejfájásom, csak naponta 2-3szor hosszabb-rövidebb ideig egy egy tompa fejfájás.

Egy pár napja az ízületeim is fájogatnak. Tegnap a térdem, tegnap előtt meg a hátam volt amit naponta többször éreztem, hogy fáj. Ez se elviselhetetlen, csak ott lévő fájdalom.

Plusz tegnap este egész bal mellkasom szúrt (persze ez lehet beszorult levegő is).

Ja és elmúlt 3 nap alig aludtam. rémálmok gyötörtek, és nem volt pihentető se az alvás.

Amit tudok magamról: migrénre hajlamos vagyok, és stresszelős is.

Egyetemista vagyok, nagyon kemény 1,5 hetem lesz. Álmaimban is megjelentek ezek, hogy mire mikor kéne készülnöm, meg a zh minták, meg ilyesmi.

Lehet, hogy csak a stressz az oka?

Vagy valami komolyabb bajom van? (pár éve laesiokat találtak a fehérállományomban - ez lehet a migrén oka)

Tudom, hogy orvoshoz kéne mennem, de a köv 1,5 hétben egyszerűen nem lesz rá időm, minden percem be van táblázva tanulással, zh-kal :/

2013. máj. 1. 09:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

20 :D

3 éve van migrénem

2013. máj. 7. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!