Szerintetek mennyire 'gáz', hogy lány létemre 185 cm magas vagyok?
Igazából azért tettem fel a kérdést,mert minden hol azt kapom,h 'zsiráfkantározó' meg 'lombrágó'.
Régebben azt hittem h vicces,ma már annyira nem tartom annak :/
Van párom,igaz h picit kisebb nálam,de nem nagyon észre vehető.minket meg nem zavar.
Csak úgy érdekelne ... Nem hordhatok magassarkút,meg ilyesmik.
Szóval az lenne a kérdés h Ti furcsán néznétek egy ekkora lányra?
Ja,és 68 kg vagyok ...
Egyáltalán nem gáz. Szépek a magas nők.
Miért néznénk furcsán? :P
Hát az emberek megnéznek mindent ami nem szokványos.
Szerintem fogd fel úgy, hogy a modellek is magasak.
Ne hordj magassarkút, olyan szép laposabb cipők is vannak és nagy divat is. Ha nagyon tetszenének fogd fel úgy, hogy úgyis megfájdulna benne a lábad, hiszen azok nem túl kényelmesek.
Én is magas vagyok, bár ennyire nem :) engem nem zavar, hogy nem hordok magassarkút, nem is tetszenek, nem tudnám elképzelni, hogy 13 cm-ben futok a busz után :) ettől függetlenül ugyanúgy lehetsz nőies.
Ha meg a párod hozzád illk magasságban akkor meg mi a gond?
Ja amikor valaki beszól, nyugodtan mond, hogy jobban szereted a magaslati levegőt :)
Köszi a válaszokat mindenkinek :)
eddig még sosem jutott eszembe hogy zavarna,csak most úgy belegondoltam h jóval magasabb vagyok az átlagnál :D
a párommal nincs gond,nem is ezzel tettem fel a kérdést.
Köszi mindenkinek (:
Hát nekem egy rokonom majdnem 2 méter és amikor kirándulni mentek még iskolás korában neki direkt nagyobb ágyat kellett szerezni és nekem a osztálytársam 14 évesen 170 (és is annyi vok csak én fiú vagyok.
Na jó az nem is nagyon volt válasz.
Én is ugyanekkora vagyok...:) És hordok magassarkút,akár platformosat is... Mára már nem érdekel ez, bármit szólnak...
Pasit meg majd csak találok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!