Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 2,5dl vodka es 3 doboz...

Napi 2,5dl vodka es 3 doboz sör elfogyasztasa alkoholizmusnak szamit?

Figyelt kérdés
SZerintem igen:( Csak az nem latja be aki megissza ezt a mennyiseget. Jelenesetben a vlegenyem.Hetvegen tobb sor, hetkoznap meg mindig meg van az indok h most faradt, most vmit unnapelunk, mindjart pentek, pentek..mindennap..en hogy tudnek neki segiteni ha mar azon is megsertodik ha felhoozom a temat
2013. ápr. 27. 21:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A fentieket mind probaltm..nem jott el..kocsmaba nem nagyon jar...de most atjott mert hallotta h sirok es beszeltunk..remenykedem, nagyon feltem ot:(
2013. ápr. 27. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Magadat féltsed...
2013. ápr. 27. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Abszolút.
2013. ápr. 27. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem is van egy elég keményen piás ismerősöm. már nem is nagyon haverkodom vele, mert minden csak az ital körül forog nála. sztem már egy napot nem bírna ki a vodkája meg a söre nélkül. régebben szociális ivásnak álcázta, olyan helyen dolgozik, ahol a feladatok elvégzése után elég sokan kaphatóak egy sörre. közben mennek a nagy lelkizések, szóval első blikkre nem is tűnne fel, h egy alkesszal van dolgod.

és ami a legdurvább, h nem egy lecsúszott melós, hanem diplomás, komoly pozícióban dolgozó ember.

egy ideig én is próbáltam neki felhozni a témát, jobb belátásra bírni, de olyankor mindig felkapta a vizet, és iszonyatosan undorító beszólásai voltak. feladtam, mert nem volt kedvem hallgatni ahogy megaláz.

amióta számomra is világos, h egy alkoholista milyen testközelből, azóta még én is teljesen elfelejtettem a piát. na, korábban sem voltam egy nagy ivó, inkább olyan tipikus egyetemista, aki néha elmegy bulizni, és eléggé felönt a garatra :) azóta sátoros ünnepeken megiszom egy pohár pezsit, és konkrétan be tudok tőle rúgni :)

fájó lesz, amit mondok, de menekülj, és vissza se nézz. ne vedd magadra ezt a keresztet. egy olyan alkesz, aki nem látja be, h beteg, annak az Isten se segít. egyedül ő maga, ha majd rádöbben, h csak a pia maradt neki, mindenki elpártolt, mert nem akarták nézni, ahogy tönkreteszi magát.

engem amúgyis taszítanak a részeg, mattra berúgott emberek, szerencsére a párom is csak alkalmakkor iszik.

2013. ápr. 28. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!