Mi volt a legkomolyabb betegség amiben szenvedtél?
Húú, azonkívül, hogy szemüvegem van (de ez ugye nem betegség), a fogaimmal vannak problémák (de ez sem igazán betegség). Ezenkívül semmi.
Ja, amikor terhes voltam, vesetágulatom alakult ki, ami nagyon fájt.
32 éves lány vagyok. Volt egy nagyon súlyos autóbalesetem 5 éve, amiből kifolyólag szinte szó szerint tetőtől talpig mindenem gipszben volt. Alig kaptam levegőt, mert úgy nyomta a mellkasomat a gipsz. Megműtöttek néhányszor, s a sok fekvéstől kaptam egy kis tüdőembóliát, amiből sikerült visszajönnöm. Utána szintén a sok fekvés miatt utolsó előtti állapotú felfekvésekből gyógyultam meg.
Tavaly decemberben volt az utolsó műtétem.
Amúgy volt még vesekövem, asztmás vagyok, allergiás, magaas a vérnyomim, stb.
jajj
remélem jobban vagy már
Nekem kétoldali arcüreggyulladás volt eddig a legdurvább, ami miatt 12 szer szúrták az orrom (7-szer az egyik, 5-ször a másik lyukat), ez volt a legemlékezetesebb és legborzasztóbb.
A másik az agyrázkódás, ami után szinte két hétig folyamatosan aludtam, és hihetetlenül szenvedtem!
Most alacsony a vérnyomásom és kicsit rendetlenkedik a szívem, de ellenőrzésekre járok, megnyugtatnak, én pedig élem az életemet, nem kezelem magam betegnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!