Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Ugye hogy...

Legionair87 kérdése:

Mitől lehet ez? Ugye hogy pattanás?

Figyelt kérdés
Volt egy pattanás szerű valami a lábam hajlatába,amikor nyomtam jött belőle az a hosszú fehér izé,de nem tudtam rendesen kinyomni,meg már fáradt voltam,ezért hagytam.Azóta eltelt két nap,megmutattam anyámnak és láttam hogy be van feketedve az a hosszú fehér izé,és körülötte be van gyulladva,ugye ez lehetséges pattanásnál?

2013. ápr. 25. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehetseges,csak nehogy keles legyen belole,mert azt bizony ki kell vagni.Ajanlom hogy fogj meg egy fulpucolot,jol szeszezd be es dorzsolj be oda neki,be a sebbe,fajni fog az biztos,de kibirod ha kemeny csavo vagy.Ezzel fertotlenited,jol pucold ki a sebet,s nem lesz gond,majd vegul mikor a seb tiszta es gennymentes,rivanolos gezzel belehet tekerni,ejszakara pedig leveheted hogy kapjon egy kis levegot is.Es hidd el ha szepen kivan pucolva es kezelve van,nem fog kelleni orvoshoz menj vele.Az ilyent ne nagyon hanyagold el,altalaban a pattanasbol lesz a keles.
2013. ápr. 25. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom.
2013. ápr. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!