Mitől lehet vér a székelés után?
Figyelt kérdés
Tegnap székelés után amikor töröltem ki véres volt a wc papír. Gondolhatok komolyabb bajra?2013. ápr. 24. 15:14
1/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok egyből a házi orvoshoz fordulni, mert kinevet hogy biztos nincs semmi bajom és csak én képzelem be. Vagy hülyén néz rám.. Azért gondoltam itt megkérdezem előbb.
2013. ápr. 24. 15:16
2/5 anonim válasza:
Miért röhögne ki? Számos oka lehet a viszonylag ártalmatlan aranyértől a rákig. Menj csak el orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
aranyér, de ha nem tudsz belenyugodni, akkor keress fel egy sebészt és ő megnézi neked, tudom cikis kicsit, de nem annyira, mint ahogy hiszed, pár másodperc az egész, nekem megérte a nyugalmam miatt és hogy tudom nincs problémám odalent
4/5 A kérdező kommentje:
Mert máskor is volt, hogy elmentem hozzá valamilyen problémával.. és elmosolyodott meg h jajj biztos hogy nincs semmi.. ne képzelődjek. :/
Azért köszönöm a válaszokat. Elmegyek megnézetni.
2013. ápr. 24. 15:40
5/5 anonim válasza:
Használj reparon kúpot. Ha 2 héten belül elmúlik, aranyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!