Nagyon csúnya ekcéma van a kezemen. Egy tisztíto kúra jot tenne? Mit tegyek, hogyan álljak neki?
Az ekcéma lehet allergia tünete is, és ha pl egy zöldségre vagy egyéb kajára vagy allergiás, akkor hiába a tisztítókúra, ha továbbra is eszed azt, amire allergiás vagy.
Szóval inkább menj bőrgyógyászhoz, ő biztos tud mondani rá valamit.
Addigis szerintem a körömvirág-balzsam esetleg javíthat a helyzeten...
Biztos, hogy jót tesz.
Nemrég hallottam valamit, csak csöndben súgom: pisilj rá!
Valakinek így elmúlt a makacs, nem gyógyuló ekcémája.
Nem tűnik hihetetlennek, mert mamámék is a csúnya nem gyógyuló sebekre, vágásra azt javasolták, és 1-2 nap alatt használt. Csak ezt nem szokták így mondani, csak itt nem tudok súgni.
Pisi tényleg okés..én próbáltam:D
A másik ami nekem jó az fényterápia!!
Igaz nekem 100ezer ft volt:D
A tisztító kúrával nem sokra mész. Szerintem is inkább bőrgyógyászhoz menjél.
Az immunrendszer "erősítés" -bár kétlem , hogy az immunrendszer diétától erősödne- pont rossz az ekcémásoknak , hiszen pont az immunrendszer fokozott aktivitása az alapja a betegségnek
NEM bioptron lámpa..
Hanem egy ilyen szoli szerű dologba be kell állni max 3 percre és ismételni kell párszor..belinkelek várj..
Itt találsz érdekes dolgokat..De ha debreceni vagy akkor a klinikán ingyen felírják,ha nem pedig érdeklődj a nagyobb városokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!