Kedden voltam vérvételen, és még mindig fáj zsibbad a karom. Ez normális?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 21:06
1/5 anonim válasza:
Nem attól van, tuti. Még egy hipochonder mára. :D Ez egy ilyen nap. :D
2/5 A kérdező kommentje:
Nah, köszönöm szépen. Jobb ha tudod hogy ez a hipochonder vérplazmát ad heti rendszerességgel, és még soha nem fordult elő, hogy fájna zsibbadna a szúrás helye és az egész karom.
2013. ápr. 21. 21:17
3/5 anonim válasza:
Nem kell megenni. Ha plazmát adsz, akkor lehet vmilyen szintű kiszáradástól. De a vérvétel, meg a véradás között nagy a különbség.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez egy kontroll volt és vért vettek, ahogy mondtam. És ha beszólsz valakinek nem csodálkozz, ha nem tetszik neki. Én azért írok ki kérdéseket, mert ha van valaki aki hasonló cipőben jár mint én megoszthatja itt velem a tapasztalatait, és fordítva. Csak azért reagáltam így, mert rosszul ítéltél, de részemről nincs harag.
2013. ápr. 21. 22:14
5/5 anonim válasza:
Barátnőmnek rosszul szúrták be,utána 2 napig nem tudta a kezét kinyújtani és zsibbadt is neki kicsit
Aztán elmúlt
Szerintem ne aggódj miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!