Legalább másfél hete fáj a bal fülem, vettünk rá fülcsepet de nem használ, vattával is bedugtuk már de nem jobb. Mit tegyek? Orvoshoz viszont nagyon félek elmenni.
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 13:07
1/5 anonim válasza:
Felesleges volt fülcseppre költeni: melegíts sót, vagy lehet kapni ilyen melegítő párnákat is, azok nagyon jót tesznek. Másrészt pedig kövirózsa levét csöppents a füledbe.
2/5 anonim válasza:
Nem értem, miért félsz elmenni orvoshoz... az első dolog kéne, hogy legyen, pláne ha az otthoni praktikák nem használtak és már jó ideje fennáll a probléma. Attól félsz, hogy lfeszúrják? Szerintem ne halogasd... menny el egy dokihoz, nézesd meg, az a tuti. És ha van rá lehetőség (anyagi keret) akkor magánrendelőbe menny, ahol tényleg megnézik a füledet és értékelhető választ kapsz.)
3/5 A kérdező kommentje:
kövirózsa sajnos nincs nálam és jelenleg londonba vagyok, igen attol félek h felszurják meg h egyébként is mit csinálnak vele.
2009. szept. 25. 13:22
4/5 anonim válasza:
Nekem már évek óta általában nyáron szokott fájni a bal fülem. Anyám C-vitaminnal töm. El szokott múlni de hogy attól vagy nem azt nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Gyerekkoromban sokat volt középfülgyulladásom, onnan tudom.
Az orvos csak akkor szúrja fel a füledet, ha indokolt.
Ez sokkal jobb, mint ha a genny nem tud kiürülni, s esetleg az agy felé megy. Egy pillanatig van egy erős fájdalom, de utána azonnal megszűnik, ráadásul ilyenkor csak egy kis lyuk keletkezik a dobhártyán, ami nem jár halláskárosodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!