Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mibaj lehet abbol ha nem...

Melissza ikszdé kérdése:

Mibaj lehet abbol ha nem szedem ki a tusket?

Figyelt kérdés

Talàn hülye kérdés de fontos lenne hogy vàlaszt kapjak a kérdésemre. Pontosabban tujabokor "tüskéjéröl " van szò. Mult hét szombaton volt hogy belém ment a tüske, ki is szedtem aznap pàrat de maradt még bennem mert ahogy megyek érzem hogy szùr. Szerintem be is van gyulladva, mert piros. Na meg persze faj is h hozzà érek. Pròbàltam kiszedni kevěs sikerrel, mert fàj. Mit tudnek tenni? És ha be van gyulladva akkor mit tehetněk az ellen hogy ne legyen? Ugy hallottam hogy pàr nap és ki jön magàtól a tüske. (Ha lehet ennek nevezni)

Elöre is köszönöm a választ ! :)

2013. ápr. 20. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha benn marad akkor néhány nap alatt be gennyesedik. Ekkor fel kell szúrni és a tüske-maradványok a genyel együtt távoznak. Utána ajánlott fertőtleníteni. Ha úgy hagyod, akkor a gennygóc be tokosodik és vérmérgezést okozhat amiben meg lehet halni.
2013. ápr. 20. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!