Miért hallucinálok, amikor lázas vagyok?
Amikor lázas vagyok,fáj minden végtagom,nem tudok gondolkodni,szédülök,rosszul látok,elfelejtem azt amit csináltam és már többször előfordult,hogy hallucináltam is.
Valamelyik nap kimentem a konyhába enni és utána nem emlékeztem rá,csak arra lettem figyelmes,hogy már nem vagyok éhes.Szüleim tudják,hogy amikor belázasodom,úgy viselkedem,mint egy félőrült,de ezen még Ők is meglepődtek.
Kiskoromban egyszer volt 40,5 fokos lázam és akkor hallucináltam először.Az orvosok azt mondták,hogy a nagyon erős gyógyszerek miatt van.Azóta eltelt sok év és gyógyszerek nélkül is előfordult párszor.38-39 fokos láznál.
Nem kergetek sárkányokat és nem máriózok a belvárosi emlékműveken vagy ilyesmi,csak látom,ahogy kinyílik a szekrényajtó,mozognak a bútorok,hallom ahogy becsukódik az ajtó és hasonlók.
Nem használok kábítószert,mielőtt bármi vád érne!
Kb 1 éve voltam lázas utoljára,szóval elég ritkán vagyok beteg.
Kicsit pontosítok,mert 42 foknál kezdenek kicsapódni a fehérjék,és az már halálos.Amikor 40,5 volt a lázam,rögtön kórházba vittek és ott is tartottak pár napig,szerintem abban a pár napban kaptam annyi gyógyszert,mint egész életemben összesen...
Köszi a gyors választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!