Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hallucinálok, amikor...

Miért hallucinálok, amikor lázas vagyok?

Figyelt kérdés

Amikor lázas vagyok,fáj minden végtagom,nem tudok gondolkodni,szédülök,rosszul látok,elfelejtem azt amit csináltam és már többször előfordult,hogy hallucináltam is.

Valamelyik nap kimentem a konyhába enni és utána nem emlékeztem rá,csak arra lettem figyelmes,hogy már nem vagyok éhes.Szüleim tudják,hogy amikor belázasodom,úgy viselkedem,mint egy félőrült,de ezen még Ők is meglepődtek.

Kiskoromban egyszer volt 40,5 fokos lázam és akkor hallucináltam először.Az orvosok azt mondták,hogy a nagyon erős gyógyszerek miatt van.Azóta eltelt sok év és gyógyszerek nélkül is előfordult párszor.38-39 fokos láznál.

Nem kergetek sárkányokat és nem máriózok a belvárosi emlékműveken vagy ilyesmi,csak látom,ahogy kinyílik a szekrényajtó,mozognak a bútorok,hallom ahogy becsukódik az ajtó és hasonlók.

Nem használok kábítószert,mielőtt bármi vád érne!

2013. ápr. 20. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
40°C felett kicsapódnak a fehérjéid, ezért ilyen magas láznál azonnal hűtőfürdő kell, vagy borogatás, bármi, ami azonnal leviszi a lázat. Azért hallucinálsz, mert ilyenkor az agyadnak ko van. Úgy tűnik a te szervezted különösen érzékeny a lázra. Én a helyedben mindig kéznél tartanék betegség idején egy nagy tál hidegvizet, meg rongyot, amivel borogathatnám magam. No meg persze a dehidratáltság is közrejátszik, ilyenkor feltétlenül igyál sok vizet, akkor is, ha nem vagy szomjas!
2013. ápr. 20. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Kb 1 éve voltam lázas utoljára,szóval elég ritkán vagyok beteg.

Kicsit pontosítok,mert 42 foknál kezdenek kicsapódni a fehérjék,és az már halálos.Amikor 40,5 volt a lázam,rögtön kórházba vittek és ott is tartottak pár napig,szerintem abban a pár napban kaptam annyi gyógyszert,mint egész életemben összesen...

Köszi a gyors választ!

2013. ápr. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!