Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj, ha néha "pattog" a...

Baj, ha néha "pattog" a fejem, ill. a fejemben valami?

Figyelt kérdés

Időszakonként, nagyon ritkán előjön ez, oldalt szoktam ezt érezni, hallani is. Főleg akkor, amikor sietek, és különösen hideg van. Most télen többször előfordult. De mióta nincs olyan hideg, nem tapasztalom. Időnként akkor is éreztem ezt, amikor teljesen beszívtam a levegőt, akkor volt egy "kattanás". De a télen, amikor a hidegben siettem, volt, hogy pár másodperc alatt többet is pattant, talán kb. 5-öt is, ez kicsit ijesztőnek tűnt. De egy ideje egyáltalán nem jelentkezik ez. Még annyit, talán akkor jelentkezett még ez, amikor kevesebbet aludtam, nem pihentem eleget. És főleg inkább korán reggel volt ez.

Még gyerekkoromban is előfordult ez, amikor a levegőt beszívtam, az után, és mielőtt kifújtam, légzésnél.

Csak gondolom, h valami ér lehet a felelős ezért.

Veszélyes ez a tünet? Orvoshoz kéne menni vele? Baj ez?

2013. ápr. 16. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem baj, nekem is szokott lenni.
2013. okt. 26. 08:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mostanában nincs, tél környékén volt legutóbb.
2013. okt. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!