Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek tehetek bele...

Szerintetek tehetek bele piercinget?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt kilyukasztottam az orrom... kicsit begyulladt és gennyes de nem nagyon... barátnőm szerint tegyek bele ezüstöt mert az gyógyítja is, és talán nem nő be annyira... de nagyon fáj.
2009. szept. 23. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg gyulladt ne tegyél bele semmit. Kenegesd betadinnal . Ha nem javul akkor meg menjél orvoshoz.
2009. szept. 23. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja elsőnél a pont. Orvos után meg irány a pszichológus mert elmebeteg vagy!
2009. szept. 24. 05:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeséget csináltál. A lyuk nagyon gyorsan benő és csak egy csúnya heg marad. Miért nem bíztad szakemberre? Tudom hogy pénzbe kerül, de én is két évet vártam arra hogy legyen, mert előtte másra kellett de eszembe nem jutott hogy más szúrja ki. Ezüstöt semmiképp ne rakj bele. Orvosi fém lenne jó, de olyat nehéz találni. Én személy szerint inkább a tetrán kenőcsöt ajánlom. Nekem jó volt, bár nem volt sebes és gennyes. Nem nagyon volt rá szükség. Ha be is rakod a piercinget akkor meg feltétlen forgasd napközben többször is. Óránként vagy ahogy tudod. Lehet fájni fog de természetes a fájdalom. Nekem sokára gyógyult be igazán úgy hogy ne legyen kicsit érzékeny. És ne felejtsd el rendesen tisztítani valamilyen fertőtlenítővel. :)
2009. szept. 24. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) de nem vagyok elmebeteg ^^
2009. szept. 24. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!