A torkomból fehéres/sárgás kis izék jönnek fel véletlenszerűen. Mi ez? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja amikor nyelni akartam, éreztem, hogy valami nem okés a torkomban és ki akar onnan jönni. Akkor kijött egy ilyen nagyobbacska fehér bisz-basz, majd pár nap múlva ismét megismétlődött egy véletlen időpontban... Aztán ma is, de ahogy néztem ma egy kis vér is társult a furcsa dologhoz. Nem tudom mi lehet ez és eléggé aggaszt.
Berakok két képet, hátha valaki ez alapján okosabb:
Tegnapi képek:
Mai képek:
2013. ápr. 13. 23:37
1/3 anonim válasza:
Van mandulád? Szokott lenni mandulagyulladásod? Ha igen, valószínű hegesedett a mandulád a gyulladásoktól,és a hegekben telepednek meg ezek a rondaságok. Ha nincs mandulád, fogalmam sincs, mik lehetnek ezek.
2/3 anonim válasza:
ezek mandulakövek (tonsilloliths)
ilyen másnak is van
fertőzés miatt alakulhat ki
a mandual felszine rücskös, akkor is ha nem volt rengeteg mandulagyulladásod
lásd pl. ezt a cikket
3/3 anonim válasza:
ám ezek elég nagyok, menj el gégészetre bár nemtom mit tudnak vele kezdeni, max kiszedik, bár vannak olyan részek amik szabad szemmel nem láthatóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!