Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hullhat a hajam ennyire?!

Mitől hullhat a hajam ennyire?!

Figyelt kérdés
Borzasztóan hullik a hajam. Minden fésülködésnél és hajmosásnál elég sok marad a kezemben. Jártam fél évig hajkezelésre, pár hónapig minden oké volt utána, de újra kezdődött, és folyamatos. A vérképem teljesen rendben van. Állítólag az idegesség is lehet ennek az oka, de azért mégis... Ennyi kihullott hajhoz minimum a "mosolyosztályon" lehetnék. Hajfesték szintén kizárva!!
2009. szept. 23. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a stresztől hullt nagyon, és a Varga hajcsepp megállította, ill. élesztőtablettát is szedtem.
2009. szept. 23. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
M?ultivitamint szedjél,minden betegség el fog kerülni,ajánlom a Scitec Multi-X formulát,olvasd el a Lenkei Gábor : Cenzúrázott egészség könyvet
2009. szept. 23. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet több oka is a stressz vagy egy rossz fog bármi. Nekem is volt ilyen élményem. Ijesztő volt!!! De én is használtam hajhullást csökkentő sampont. Én bánfi samont illetve bánfi hajszeszt használtam. És bevált, igaz kellett 3 hó mire látszott a hatás de megérte.
2009. szept. 24. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A garatmanduláiddal nincsenek problémáid?? Mert azok is okozhatják.
2009. okt. 5. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem hullot a hajam.16 évesen nem mondom nagy élmény volt.Majdnem kopaszra.Voltam mindenhol ahol lehet, de semmit nem találtak.Egy orvos se tudta, hogy mitől van.

Végül kb fél év után elkerültem pestre egy nőhöz, aki valami kis műszerrel mérte a sejtek rezgés számát(asszem) és ebből kiderült, hogy mi jól nem működik jól.

Végül kiderült, hogy a macskám karmolásával kaptam el valami szart.A heg még msot is látszik, de teljesen vissza nőtt a hajam és a lényeg, hogy erre egy orvos se jött rá, pedig nem egynél voltamés a végére már nekem is ráfogták mindenre.

Remélem te is rendbe jössz :)

2009. okt. 5. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
A mandulámmal?? Hát néha be van gyulladva, ahogyan a torkom is, de hát kinek nem. Most az jutott eszembe hogy 1-2 éve egy csajszi aki látja az aurát meg ilyenek, azt mondta nekem, hogy a fej és a mellkas közti részen van problémám. Akkor nem nagyon hittem ebben, de akkor ezek szerint lehet hogy nem mondott hülyeséget? És mit kell csinálnom szerinted? Műtét? Gyerekkoromban volt róla szó,mert állandóan mandulagyulladásom volt, de a doki nem javasolta, mondván hogy sok fertőzéstől megvéd. Ha esetleg tudnál segíteni, vagy van valami ötleted, várom válaszod! Előre is köszi.
2009. okt. 5. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Add me a szervezeednek azt, amit jár neki, minőségi táplálékot, és mindened ( nem csak a hajad, a lelked is sresszmentes lesz ) rendbe jön. Nekem is nagyon hullott sok más probléma mellett, évek óta iszom az aloe vera gélt, használom a szintén aloét tartalmazó sampont, és gyönyörű újra a hajam. Ha akarsz bővebben cikke: ginsenguz@t-online.hu-r irj. Sok sikert, újra lesz szép hajad.
2009. okt. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!