Ihatom a kefírgombát?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni inni a kefírgombát, mert állítólag jó allergiára, valamint másnemű problémáimra is hasznos lenne. Viszont már több mint két éve küszködök visszatérő hüvelygombával bár egész nyáron pl elő sem jött hál' istennek. A gomba miatt aggódom, hogy milyen hatása lesz, de mégsem vagyok biztos semmiben, mert hol azt olvasom hogy csak előhozza a candidát, hol pedig azt hogy segít a legyűrésében. Szeretném tudni hogy mi is a helyzet. Aki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék!!2013. ápr. 11. 20:33
1/3 anonim válasza:
Szia! Én ugyan nem vagyok candidas, de unokatesóm igen! Szegény jó sok orvost végigjárt mire megállapították neki, de most már jól van, remélem Te is így leszel! Neki is lehetett inni a kefírt, neki jót tett, azt nem tudom, hogy konkrétan ez segített-e legyőznie a betegséget, mert közben járt természetgyógyászhoz is, de az biztos, hogy nem árthat. Azt viszont én is olvastam, hogy eleinte felerősíthet tüneteket, majd ezt követően kezd csak el valóban gyógyítani, mert ez a mechanizmusa. Unokatesómnál nem volt ilyen, de amit olvastam, az szerint előfordulhat. Én szerintem meg kell próbálni, abbahagyni bármikor abba lehet később, ha mégsem használ, de kár lenne kihagyni, hisz ez is egy sokak számára hatásos és természetes gyógymód! Mielőbbi gyógyulást!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. máj. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!