A 82es IQ az jó v rossz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 09:51
11/16 A kérdező kommentje:
régen nem voltak ilyen problémáim :(, 8 évvel ezelőtt legalábbis, amikor még nem voltam pszihés beteg :(, ugy tünik ez egyre rosszabb, lehet 2 év mulva lenullázódik az iq-m :(
2013. ápr. 11. 10:46
12/16 ivilicious válasza:
a te iq teszted nem a tényleges iq szintet jelzi. én diszkalkuliás vagyok, és ugyan így van felbontva az iq-m a papíron
13/16 anonim válasza:
A koncentráló képesség csökkenés együtt jár azzal is, hogy gyengébben teljesítsz a gondolkodást igénylő feladatokban. Azért lett gyengébb az eredményed, mert nem tudsz rendesen odafigyelni. A legtöbb komolyabb pszichiátriai betegség együtt jár a koncentrálóképesség csökkenésével. Nem kell megijedni, nem fog lenullázódni az IQ-d, kezelni kell a betegséget, és ha javul a figyelmed, akkor javul majd a teljesítőképességed is.
14/16 anonim válasza:
12-es, miért gondod nem ez a tényleges IQ szintje a kérdezőnek?
15/16 ivilicious válasza:
mert ez a három részre bontott tlejesen más, én is voltam diszkalkulia teszten, és akkor bontották így három részre
16/16 anonim válasza:
Ez nem három részre bontás, hanem csak jelezték számára, hogy melyik részterülete milyen! Az IQ= VQ+PQ/2. Az intelligencia teszt a verbális és performációs területet mérte és a kettő átlagából jön ki egy adott eredmény, amely maga az IQ eredmény. Tehát, ha a kérdezőnek a VQ-ja meg a PQ-ja annyi amennyit írt, akkor ebből következik, hogy kb. 82 az IQ szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!