Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sör hashajtóként? .

Sör hashajtóként? .

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem van,hoyg kellemetlen,de egy ideje nem tudok másképp wc-re menni,csak ha megiszok 1-2 sört :(

Én sem tudom,hogy mi ez,miért pont a sör,gondoltam arra,hogy a szénsav tartalma miatt fokozza talán a bélműködést,de más szénsavas itallal nem jön össze a dolog :))) csak a sörrel.

Nem iszok egyébként,eddig csak alkalmanként söröztem,de amióta ezt tapasztalom,ráálltam,hogy szinte naponta.Muszáj..ciki,de volt már,hogy pl.munkahelyen megfájdult a hasam,és egyszerűen nem tudtam produkálni,és megittam titokban 2 pohár sört és sikerült :))

Szerintetek? ez nagyon gáz?....

Nem akarok alkesz lenni.

De a székrekedést se kívánom állandó vendégnek...

2013. ápr. 10. 21:09
 1/5 A kérdező kommentje:
És nem poén a kérdésem,tényleg ez van. :(
2013. ápr. 10. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Vizet igyál helyette, vagy tökmindegy mit, csak sok legyen.
2013. ápr. 10. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Langyos/meleg víz jobb.
2013. ápr. 10. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi.

meleg vizet, teát stb.próbáltam,de nem segít :(

2013. ápr. 10. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
amúgy 32 éves férfi vagyok.a gyümölcsöket nem igazán szeretem,de zöldséget,főzelékeket szoktam enni.és csak egy ideje áll fenn ez a probléma :((
2013. ápr. 10. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!