Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerintetek...

Ninja0303 kérdése:

Mit csináljak? Szerintetek elmenyjek orvoshoz

Figyelt kérdés
Három napja elestem és megrándult a bokám 2x nagyobb volt mint a másik . nemtom most a lábfejem is vizesruházom de semmi és holnap meg suli gyorsan a kérdésekkel !! köszi ... csak értelmes választ... xD

#bokaficambokafájdalombokatörés
2013. ápr. 9. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj el,meg kell röntgenezni! Attól,h tudod mozgatni simán el lehet törve,repedve.
2013. ápr. 9. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
ha csak siman kibicsaklott akkor nem tudnak vele majd mit kezdeni, csak pihentetni kell minel tobbet. de el fog mulni magatol.
2013. ápr. 10. 06:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát figy 1 nem merek elmenni orvoshoz mert csak 9 éves vagyok 2 nincsen 2.
2013. ápr. 11. 15:00
 4/8 FMS199708 válasza:

Hogy van a bokád?

Nekem három hete sérült meg a jobb bokám az iskolába.

Sajnos részleges bokaszalag szakadást állapítottak meg nálam. (Előzménye is volt: Két héttel korábban egy rossz lépésnél kibicsaklott a bokám. Azt hittem, hogy magától rendbe fog jönni, de sajnos két hétig nem javult, majd rásérültem. A doki azt mondta, hogy már az első sérülés után kellett volna menjek vele orvoshoz és akkor van rá esély, hogy enyhébb sérüléssel megúsztam volna.)

2013. ápr. 13. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha 9 eves vagy es meg mindig faj, akkor menj el az iskola orvoshoz minimum!

Az orvostol pedig ne felj. Ilyen esetekben bizhatsz bennuk. (rosszat nem nagyon tudnak tenni), mas esetben kerdojelezz meg mindent amit mondanak (foleg ha be felirnak valami gyogyszert)

2013. ápr. 15. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok,ha 9 éves vagy és nem mersz elmenni, minek kérdezted meg?

Amúgy akkor szólja szüleidnek,Ők elvisznek.Ha szerencséd van csak húzódás,ha nem csúnyán megjárhatod.

2013. ápr. 15. 19:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Elmentem az orvosoz és... pár nappal késöbb itt ülök az ágyba gipszel a bokámon el vort törve de azt az orvosok is furcsálták hogy azon járkáltam ,bicikliztem meg minden ... !!!!
2013. ápr. 18. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Látod? Erről van szó.Ilyen esetben mindig el kell menni! A tünetek nem mindig biztosak. Inkább menjél feleslegesen,mint h, elnézz valamit.
2013. ápr. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!