A Naturland Májméregtelenítő tea szerintetek is csak átverés?
1 hónapja iszom és semmi hatása. Állítólag, ha a májad méregteleníted, akkor gyakrabban jársz wc-re, stb, stb.
De én hiába iszom, semmi hatása. Valakinek tapasztalat?
Gyógynövényekkel kapcsolatban a "használt" kifejezés mindig necces kicsit.
Mit jelent az, hogy máj méregtelenítő?
A májunk a méregtelenítő szervünk, természetesen az életmódunk (táplálkozás, edzés) hatással van a szerveinkre is, így a májunkra is. A máj működését fokozzák bizonyos Qigong, Jóga gyakorlatok, bizonyos gyógynövények.. De ez NEM mutatkozik meg a wc-re járás gyakoriságán.
Például amit 1. válaszoló írt, már egy jó tapasztalat, nyilván sok hasonlót kellene gyűjteni ahhoz, hogy tényként lehessen kezelni.
A májunkért a legtöbbet úgy tehetjük, ha nem fogyasztunk alkoholt, kerüljük a cukros és gabonás ételeket, tejtermékeket (ez elég nagy általánosság, a legjobb dolog amit tehetünk az egészségünk érdekében) és esetleg érdemes lehet megfontolni hány órakor is eszünk utoljára lefekvés előtt.
Ezek mellé lehet nézni a gyógynövényeket, gyógy-gyakorlatokat amik használnak, valóban. Hogy a naturland teakeverék milyen, azt nem tudom.
Köszönöm az utolsó válaszolónak.
Nagyjából tudom, mi az a májméregtelenítés, de a teával konkrétan az a bajom, hogy hiába iszom, nem megyek sűrűbben wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!