Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz hogy a cukorbetegek néha...

Igaz hogy a cukorbetegek néha nagyon hisztisek tudnak lenni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt én csípőből cáfolom. Kettő van a környezetemben. Mindkettő türelmes, kedves és igen jó humorú ember. Valami más oka lehet ismerősöd hisztijének.
2009. szept. 22. 14:25
 2/7 anonim válasza:
Nehogy elhidd..:) Ez egyénfüggő. De ha ugy nézzük,hogy ha feszültebbek akkor valószinű. :S :)
2009. szept. 22. 14:25
 3/7 anonim válasza:
ezt nem hisztinek mondanám,hanem a kedély állapotuk hullámzó/bb/ lehet,mint bármely tartósan beteg emberé!
2009. szept. 22. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:

igen is, nem is.

a természetük nyilván nem hisztisebb, de a vércukoringadozás ingerlékennyé teheti az embert.

2009. nov. 13. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én I. típusú cukorbeteg vagyok...Ha felmegy a cukrom,akkor igenis hisztisebb vagyok,vagyis inkább nevezném magam olyankor ingerlékenyebbnek...De így van ez akkor is,ha leesik a cukrom..akkor nem érdekel senki és semmi,csak kaját kapjak :)
2009. nov. 20. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
én 2-es vagyok, és ha leesik a cukrom, vérfarkassá válok :DDD
2009. nov. 23. 09:37
 7/7 anonim válasza:

A fiam cukorbeteg, és ha hisztis nem is, de nagyon ingerült tud lenni, ha ingadozik a cukra. Nem fordul elő túl gyakran, de nem szabad meglepődni az ilyen hangulatváltozásokon, mert többnyire ő nem is emlékszik rá. Erről a témáról szerintem az alábbi egy jó cikk:

[link]

2010. jan. 27. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!