Ez lehet pajzsmirigy alulműködés? Érdemes elmenni laborba?
Mindig is hízékony voltam, alapból elég lassú az anyagcserém és hiába sportolok rendszeresen kisgyerekkorom óta, mindig is nagyon nehéz volt tartani a súlyomat, pedig egészségesen táplálkozok. Most megint híztam váratlanul, ezért utánanéztem a neten, hogy mitől lehet.
A pajzsmirigy alulműködés tünetei között viszont rengeteg olyat találtam, ami igaz rám, de nem gondoltam korábban, hogy ettől lehet. Ilyen pl lassú anyagcsere, hízás, hajhullás, kézszárazság, alacsony pulzus, a koleszterinem is kicsit magas volt legutóbb, rendszertelen menstruáció, faradékonyság, ízületi fájdalmak, szívdobogás.
Viszont kb 3 éve néztek már vérvételen pajzsmirigyet egy másik probléma miatt, akkor elvileg nem volt gond. Kialakulhatott azóta? Vagy véletlen lenne az összefüggés a tünetek között?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!