Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami altató ami recept...

Van valami altató ami recept nélkül kapható? 15/F

Figyelt kérdés
Kérlek olvassátok el rövid leírásom. 15 éves vagyok, nyáron megyünk osztálykirándulásra. Egy elég csúnya dolgot eszeltünk ki. Az osztályfőnökünk italába altatót szeretnénk belekeverni. Nem azért mert vicces és mert szemetek vagyunk hanem azért mert mi éjszaka nem szeretnénk azt hogy a házunkba járkáljon mint tavaly egyszerűen kibírhatatlan állandóan minket figyel nem tudunk még bulizni sem. Ezért azt szeretnénk ha el fáradna. Van valami folyékony altató, vagy akár tablettás ami recept nélkül kapható? Kérlek segítsetek. Köszi
2013. ápr. 6. 10:11
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha nem tetszik amit mondanak akkor így kell rá reagálni?

16éves lány vagyok és ki vagyok akadva hogy a mai fiúk agya hogy adhat ki ilyet?! normálisak vagytok? Csak osztálykiránduláson lehet bulizni? Menjetek el szórakozóhelyre és ne ilyen hülyeségeken gondolkozzatok...szint

és akkor pontozz le azért valakit mert őszintén megmondja... mondhatjuk úgy is hogy az előző válaszoló csak neked akart jót

2013. nov. 5. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!