Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orrsövényferdülésem van? Vagy...

Orrsövényferdülésem van? Vagy mi a probléma?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy körülbelül mióta az eszemet tudom, be van dugulva az orrom:D

17 éves (lány) vagyok, de tényleg, körülbelül negyedikes korom óta ezzel szenvedek, folyamatosan orrspray-en és orrcseppeken élek, mondjuk volt hogy nyáron kaptam annyira levegőt, hogy nem kellett, de ilyenkor csak azzal tudok aludni, mert utálom amikor kiszárad a szám a folyamatos levegővétel miatt...

Kivették már az orrmandulám, voltam gyomorszondázáson, hátha reflux, vagy hasonlók marnák ott, vagy okozzák ezeket a dolgokat...

Mostanra eljutottam arra a szintre, mondjuk lehet most egy kis megfázás is közrejátszik, de annyira be van dugulva, hogy a harmadik kör orcsepp ér csak el oda, ahová kell, mert cseppentek, de megáll, mint a konyhaasztalon, nem folyik hátra, szívni nem tudom, annyira tele van...

De ha nem vagyok megfázva, akkor is folyton be van dugulva, aludni csak spray-el, cseppel tudok.

Mondták már ismerősök, hogy szerintük orrsövényferdülésem van. Beszéljem meg anyával, hogy menjünk el dokihoz? Mert ez már tényleg iszonyat idegesítő, hogy egész nap az orrom fújom, és nem tudok ezek nélkül aludni...

2013. ápr. 5. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Pár hónapja nekem is volt hasonló problémám,hogy hónapokon keresztül "orrspray-vel aludtam el" annyira be volt dugulva az orrom,de az az igazság hogy egy idő után már nem is volt rá szükségem,csak megszokásból fújtam az orromba...Mostmár szerencsére -ha lehet így mondani ,akkor-leszoktam erről a felesleges orrspay használatáról,lehet hogy nálad is hasonló a helyzet.Jah,és nekem is volt olyan hogy kb.2 hétig naponta vagy 3-szor gőzöltem forró kamilla fölött,annyira bedugult az orrom,és szóba jött az orrsövény ferdülés és még az orrpolip is,végül nem kellett orvoshoz mennem lekopogom!!!
2013. jún. 1. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,még annyit kihagytam,hogy az is lehet hogy visszanőtt az orrmandulád,de szerintem mindenképp fordulj orvoshoz!
2013. jún. 1. 08:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam, azt mondta, hogy ne használjam az orrsprayt, adott egy olyat, amit lehet, de az meg kb sz*rnak a pofon, de szerencsére pár nap után jobb is lett, hogy nem használtam:) Amúgy azt mondta, hogy megpróbáljuk így, gyógyszerrel két hónapig, de ha nem lesz jobb, akkor műtét, kivágnak az orrsövényből, de jobb lett:)
2013. jún. 3. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!