Orrsövényferdülésem van? Vagy mi a probléma?
A helyzet, hogy körülbelül mióta az eszemet tudom, be van dugulva az orrom:D
17 éves (lány) vagyok, de tényleg, körülbelül negyedikes korom óta ezzel szenvedek, folyamatosan orrspray-en és orrcseppeken élek, mondjuk volt hogy nyáron kaptam annyira levegőt, hogy nem kellett, de ilyenkor csak azzal tudok aludni, mert utálom amikor kiszárad a szám a folyamatos levegővétel miatt...
Kivették már az orrmandulám, voltam gyomorszondázáson, hátha reflux, vagy hasonlók marnák ott, vagy okozzák ezeket a dolgokat...
Mostanra eljutottam arra a szintre, mondjuk lehet most egy kis megfázás is közrejátszik, de annyira be van dugulva, hogy a harmadik kör orcsepp ér csak el oda, ahová kell, mert cseppentek, de megáll, mint a konyhaasztalon, nem folyik hátra, szívni nem tudom, annyira tele van...
De ha nem vagyok megfázva, akkor is folyton be van dugulva, aludni csak spray-el, cseppel tudok.
Mondták már ismerősök, hogy szerintük orrsövényferdülésem van. Beszéljem meg anyával, hogy menjünk el dokihoz? Mert ez már tényleg iszonyat idegesítő, hogy egész nap az orrom fújom, és nem tudok ezek nélkül aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!