Anyajegy eltávolítás arcról - megéri?
Figyelt kérdés
van a szám mellet kb 2-3 centire egy anyajegy, ami nem is igazán szokásos anyajegy, félig kiemelkedő és világosabb színű (a bőrnél sötétebb de nem az a klasszikus "anyajegy barna") kb 0,5 - 1 cm magas és ugyanilyen széles (tehát kör alakú) 16 éves fiú vagyok és ez az anyajegy nagyon zavaz, de nem tudom, mekkora heg maradna utána, most a nyakamról kimetszettek egy anyajegyet pár hete a sebészeten, és elég szépen gyógyul, ezért gondoltam, hogy ezt is kimetszetném (szintén sebészeten), de ez már az arcomon van, pihe szőrök is vannak azon a környéken ezért vagyok bizonytalan :) persze hamarosan megyek bőrgyógyászhoz is kérdezősködni, de addig is: szerintetek megéri? 16/f2013. ápr. 4. 20:42
1/2 A kérdező kommentje:
a "magast" nem úgy értem, hogy annyira kiemelkedik hanem hogy maga a kör olyan magas :D
2013. ápr. 4. 20:44
2/2 anonim válasza:
Biztosan marad utána egy pici heg,akkor is ha jó a gyógyulási hajlamod.Egy pici fehér,v. a bőrödnél kicsit sötétebb csík. Te tudod,h mennyire zavarna,de szerintem egy 0,5-1 cm-es anyajegy feltűnőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!