Tudnátok segíteni nekem?
Elsösorban azokat szeretném megkérni, h válaszoljanak a kérdésemre, akik próbáltak ki már valamilyen kábíttószert.
1.Mi vitt rá,h kipróbáljátok?
2.Mit éreztetek a hatása alatt, emlékeztek-e pontosan?
3.Kipróbálnátok-e mégegyszer? Érzetek e függöséget?
4.Próbáltatok-e leszokni?Ha ige, hogyan?
És kérdés olyanokak, akik nem próbálták:
Találkoztatok-e,ismertek-e valakit, aki szenved a kábíttószerek miatt? Mit tudnátok elmondani róla?
Psziho projekthez kell.
A füves srác kommentje kicsit el volt tulozva szeirntem, de értem hogy mit akart mondani és igaza van, de ezt nem ilyen durván kell elképzelni azért. Az elsö kommentelőnél egyböl a rivotril jutott eszembe, de annak nincsenek másnap mellékhatásai, vagy legalábbis nekem nem volt.
Ezeket a drogokat azért próbáltam ki, mert ugy vélem semmiről sem lehet véleményt alkotni amit nem próbáltál ki. Ami persze tulzás mert az ilyen ajja drogokhoz hozzá sem nyulnék éés egyből elitélem öket (lást Pákó, Heroin stb.) de azért a lényeg szerintem érthető.
Amiket én próbáltam:
Fű/hasis: A srác elöttem elég jól elmondta, bár ha tényleg ilyen volt akkor igencsak jó anyagot kapott. A jó fű röhögtet leginkább, kicsit beleakadsz a beszédbe, de nem vészes, csak 1-2 szót ujrakezdesz, némi eufórikus érzés, jobb fünél természetesen több.
Kokó: Hát erről sokat nem tudok mondani, mert keveset toltunk és elég rossz anyagot, talán annyi, hogy kedvet csinál mindenhez. Ezt nem ugy kell érteni, hogy kedvem lesz lemészárolni a fél kolit, csak mittomén több kedved lesz táncolni, beszélgetni, stb. Némi öszinteségi rohamot is szoktam emlegetni én ezt nem tapasztaltam.
Gomba: Hát az elég kemény :D Kétszer próbáltam. Azt mondják éhgyomorra a legjobb. Lehet benne valami én mind2szer ettem elötte és eléggé fájt a gyomrom elég sokat. Mikor megeszed rá 10-20 perce elkezdi beadni. Furcsa dolgokat tapasztaltam például éreztem a csontomat, ami igy hülyén hangzik de mondjuk ugy képzeld el mintha azon is lenne bőr meg minden, és érezném a husom tapintását, vagy valami ilyesmi. Kb 40-50 perc után kezdödött az igazi trip. Mind2szer éjjel mentünk el sétálni. A haluk elég intenzívek, de nem ugy kell elképzelni, hogy jött egy szárnyas unikornis, ilyenek nem voltak. A fények furák voltak sokszor kimásztak a lámpákból vagy elcsusztak. Mindent szebbnek és élesebbnek találtam ugy mond kontúrosabb volt a világ. A világnézetem nagyon megváltozott erre az időre. Olyan dolgokat vettem észre amik mellett nap mint nap elsétálok, de le se szarom, apróságok de akkor mégis érdekesek voltak. A második alkalomnál elég sokat toltunk (2-3gramm sajnos elcsesztül valahol a mérést tudom ez nagy hiba volt), de baj nem lett belőle. Rám jött egy elég idegesítő fika flash. Ez kb annyit tartalmazott, hogy bármihez nyultam hozzá a zsebemben ugy éreztem hgoy csupa fika és össze is ken. Ebböl kifolyólag nnem nyulkáltam sokat a zsebembe :D
De persze ez nem volt rossz vagy ilyesztő csak némileg idegesitett. Ennél a tripnél 3an voltunk. Nagyon jellegzetes volt, hogy egy hullámhoszra álltunk. Ami azt jelenti, hogy sokat halu mind2nél ugyanolyan volt, amit mondjuk nem értek, de állitolag tipikus. Iszonyú jó trip volt, nagyon boldognak ééreztük magunkat. Minden hihetetlenül szép volt, én személy szerint ugy éreztem mintha egy mesekönyvben lennék. A Hold a tó jéghártyával a tetején, egyszerüen gyönyörü. Sok mindenre gyorsan ráflashelsz, nekem pl rossz szokásom, hogy a trip elején zsinórban elszivok vagy 3-4 cigit. Utána persze tudtam, hogy ez nem jó szal többet nem is nagyon szivtam. Nagyon nagy elönye pl az alkohollal szemben, hogy tudatában vagy annak hogy haluzol. Tehát ha pl láttam/hallottam hogy jön kocsi már jó elöre elsétáltam az uttól nehogy az legyen hogy benézem a távolságot és elüt. A második trip elején és végén beleszaladtam egy ugynevezett bad trip kezdeménybe. Leginkább a hasfájás miatt. Elég rossz volt majdnem hánytam rendkivül csikart a hasam, a végén már öklendeztem is, és bár tudtam, hogy csak haluzom nem tudtam belöle szabadulni egy darabig, de végül szerencsére nyert a tudatom, és kb 1-2 perc után már az ég-világon semmi bajom nem volt. Tudnék még rengeteget mondani, de nagoyn nehéz elmagyarázni. Igy összegezbe talán, tapintás nagyon megváltozott nekem, mindent fémesnek éreztem. Az ízel eltompultak, sokszor nem éreztem a hömérsékleteket, tehét nem fáztam kinn kabát nélkül kicsit sem és benn a meleg szobában sem volt melegem nagykabátban. A tudatom nagyon mélyre ment, nem igazán tudtuk kifejezni magunkkat beszéddel, mert egyszerüen kifejezhetetlen volt amit éreztünk. Mind2 alkalommal annyit röhögtem, hogy másnap fájt már töle a torkom. Tripröl kb ennyi. Függőséget egyáltalán nem éreztem még csak a jelét sem. De ez a drog amugy is toleranciát alakit ki a szervezetben, tehát ha benyomtam volna másnap ugyanennyit kb semmit nem éreztem volna. Kell a szervezetnek kb 1 hét hogy ne akarja egyböl pusztitani ezt a szert. Igen tolnám máskor is a legjobb drog volt amit eddig próbáltam. A bad-trip szívás, de jó társasággal valoszinütlen. Használat után 1-2 napig furán éreztem magam, sokat elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire más szemszögből is lehet látni a világot, és ez persze nyomott hagyott bennem, de az 1-2 nap elteltével kb semmi jelét nem mutattam és nem is éreztem a gombának. Rákapni szeirntem nem kell, de 1-2 havonta egy jó trip simán belefér. Szeirntem nagyon jó tapasztalat volt.
Uccsó drog amit próbáltam a rivotril: Erre egy barátom ingyen beinvitált. 8 darabot ettem meg az este folyamán. Hát én mégegyszer a közelébe nem megyek annak a drognak. Minden amire amit hallasz nagyokosoktól, hogy a drog ezé meg azéé rossz, na az mind benne van ebben. Semmi kellemes érzés. Van egy konstans jó kedved, de ennyi, és nem összekeverni a boldogsággal. Minden érzést kiöl belőlet teljes mértékben, ami azért nagoyn veszélyes mert a haláltól való félelmed is nyomtalanul eltünik. Nem akarsz meghalni, csak simán leszarod. Ha azt mondják hang vagy ezt meg azt tenni, simán megcsinálod. Azt is mondhatják hogy ott jön egy ember verd félholtra simán megteszed. Nagyon ócska drog, de hát ez logikus mert nem erre találták. Bizonyos alkalmakkor hasznos lehet 1 MAX 2 darab. Nagyon durván megnyugtat, és itt nem ugy kell érteni, hogy megülsz tőle, csak pl felelés elött ha bevennéd nem izgulsz egyáltalán, vagy ha pokerezni mész sose fogod semmi jelét mutatni semminek (leginkább mert nem is érzel semmit). Felesleges konkrétumokat mondanom, bármit megcsinálsz, minden leszarsz, de tényleg! Ezt a drogot soha senkinek nem ajánlanám, mert szeirntem nagyon veszélyes. Ha mégis akkor jó és erős vigyázókkal. Semmi jó nincs benne tényleg... Függöséget nem éreztem egyáltalán, sőt már másnap ugy keltem, hogy aztaqrv@ én mégeccer a közelébe nem megyek ennek. Lelkiismeret furdalásom volt leginkább, sok csokit loptam, iszonyú paraszt voltam a buszsofőrrel, meg még egy két dolog. Nem hinném, hogy valaha még bevennék ilyet, akkor sem ha orvos irja fel.
Na hát ez elég hosszu lett, és remélem még nem adtad be a projectedet, mert lerohadtak a kezeim a sok gépeléstől :D Remélem segített, próbáltam a gombáról irni a legtöbbet mert az a leg pszihederikebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!