Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Begyogyszerezem magam mi a...

Begyogyszerezem magam mi a következménye?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha túléled, mész a pszichiátriára vendégeskedni a sok idióta közé.
2013. ápr. 4. 11:25
 2/8 anonim válasza:
Attol függ milyen gyógyszerból szedsz be, és mennyit
2013. ápr. 4. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
hidd el nem old meg semmit. csak több problémád lesz utána
2013. ápr. 4. 11:40
 4/8 anonim válasza:
felesleges, én vérnyomás csökkentő és szív gyógyszereket szedtem be (édes anyámét) szédültem minden bajom volt lefeküdtem aludni, másnél napig fel se keltem akkor tudták meg szüleim bevittek a korházba gyomor mosás már nem segített volna, belém folyt 4 infúzió meguntam saját felelőségre eljőttem haza a szívem azóta sem az igazi!!! nem éri meg ha problémád keress más megoldást!
2013. ápr. 4. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Igaz mindkét (1., 2.) verzió. HA!túléled, a pszichiátria garantált.

Ha sikerül olyan gyógyszert beszedned, amit nem tudnak semmilyen módszerrel kiszedni belőled(pl dialízis)és olyan a hatása: belehalsz.

Ha ki lehet "szedni", akkor lehet olyan károsodásod, mint pl: vesekárosodás, májkárosodás... És esetleg, ha van olyan "szerencséd": kaphatsz szervet...

Mindenesetre: minimum gyomormosás..

Valószinűleg elég sokat fogsz szenvedni... kaphatsz hólyagkatétert.. centrális vénát a nyakadba.. artériás kanült.. dializáló kanült..

Ha mindenképp ki akarsz nyúvadni és ép ésszel akarod "megélni a halálod": javaslom GRAMOXON fogyasztását.. Elég 2-3 korty és tuti nem éled túl.. észnél leszel, de meg fogsz halni.. ugyanis nem lehet megállítani semmilyen módszerrel.. még akkor sem, ha meggondolod magad.

Ezen felül: annyi embernek adsz munkát, hogy azt még felsorolni is fárasztó lenne. Olyan emberek elől veszed el a helyet(pl intenzív osztályon), akik önhibájukon kivül esnek valamilyen betegség áldozatává.. Előlük "veszed el" a gyógyulás "lehetőségét", mert beléd invesztálják azokat a forrásokat, ami egy másik(normális) ember életét menthetné meg.

Ha mindenképp öngyi akarsz lenni, menj olyan helyre, mobiltelefon nélkül, ahol nem találnak rád legalább 2-3 napig.. Ne pocsékolják már rád azt a TB-t amit befizetünk... Köszönöm.

2013. ápr. 4. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel? 3 szem C-vitaminnal, vagy valami komolyabb próbálkozás?
2013. ápr. 4. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szép halál. A köztudatban az a téves elképzelés él, hogy szépen békésen elalszik a delikvens, aztán béke poraira. A valóságban azonban kínok közepette megfullad.
2013. ápr. 16. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki önmagának teszi tönkre a szerveit, pl. öngyilkossági kísérlet, vagy alkoholizmus, annak nem adnak szervet.
2013. ápr. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!