Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Első kontaktlencse! Kérem,...

Első kontaktlencse! Kérem, aki ezt látja, és kontaktlencséje van, segítsen! (? )

Figyelt kérdés

Tegnap mentünk el szemdokihoz, ahol a kontaktlencse mellett döntöttem. A tükör előtt fel is raktuk, minden oké volt. Viszont a levételt nem tudtam megcsinálni!A dokinő csinálta meg, ott szerencsétlenkedtem, remegett a kezem, már majdnem bőgtem, amiért nem sikerül. Úgyhogy ő vette ki, úgy hogy lehúzta, hogy gyűrődjön, majd lecsippentette. Aha. Na, nem ez volt otthon. Barátnőmet áthívtam, hogy segítsen(suliban szemüvegben voltam) felhelyezni. A jobb 15 perc alatt sikerült, a másik viszont 50 perc alatt sikerült csak. Egyszerűen bepánikoltam. Sikerült nagynehezen, habár többször már rajta volt, de leesett.

Nagyon tetszik, hogy mindent élesen látok. Viszont nem tudom levenni. Ideges vagyok, nevelőapukám besértődött, hogy addig nem szól hozzám amíg ki nem veszem. Én meg nagyon félek, hogy nem tudom kivenni, megvakulok, meghalok, fájni fog, leesik egy aszteroida, amiért ilyen béna vagyok, hogy nem megy. :) :/ Anya mondta, ha péntekig nem tudom levenni, megyünk a dokinőhöz, és leszedetjük. És viszlát kontaktlencse, üdv újra szemüveg. DE ÉN AZT NEM AKAROM!!!FÉLEK! Nem akarok újra szemüveges lenni, utálom!! De nagyon félek a leszedéstől. Közben meg amíg a szobámban voltam, anyáék kibeszéltek (hangosan), és ez még jobban rátett az idegességemre.

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!Mit tegyek? Hogyan?

14/L Előre is köszönöm! :) :(

2013. ápr. 3. 21:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem két hét kellett amíg belejöttem, aztán már nem volt problémám. A barátom első alkalommal majdnem 2 órát volt bent a szemésznél, amikor gyakorolták a berakást-levételt, és utána is kellet még egy hét, mire úgy ahogy gyorsan ment neki. Szerintem teljesen normális, hogy nem megy elsőre. Gyakorlat teszi a mestert.
2013. ápr. 13. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!