Hogy érhetnémel, hogy hamar felkeljek?
Figyelt kérdés
sokáig fenn vagyok(hajnali 1-2),és ezért sokáig alszom,pedig nem akarok,úgy értem,hogy simán alszok 10-12órát.úgy érzem,hogy 9-10 felé esélytelen,hogy felkeljek.#hajnali 1-2 #felkelni.
2013. ápr. 2. 22:12
1/2 anonim válasza:
ne maradj fenn sokáig, feküdj le 10-kor ha nem tudsz elaludni azért van, mert sokmindenen jár még akkor az agyad és csak később nyugszik le.8után kapcsold ki a gépet, és tvben nézz vmi jó sorozatot. így felkelsz reggel 9kor minden további fáradtság nélkül.
2/2 anonim válasza:
Én inkább gyakorlati mintsem pontos egészségügyi tanácsot tudok adni neked.
Szóval ami nálam bevállt. Húzd fel a telefonod/ébresztőórád adott időre(lehetőleg jó hangosra vagy telefon esetébe folyamatosan hangosódóra állícsd) és helyezd el az ágyadtól kéztávolságon kívülre,lehetőleg a szoba legtávolabbi sarkában.Így 100% hogy felébredsze és nem tudod félálomban direkt vagy véletlenül lenyomni hanem ha azt akarod hogy elhalgasson fizikailag FEL KELL KELNI,és le kell kapcsolni.Akkor meg már fennt vagy,sőt az ágyból is kikeltél:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!