Fibrómát eltávolítani házilag? Többi lent
Nos, van a mellem alatt egy nagyon idegesítő kis fibróma, minden beleakad, nem tudok normálisan melltartót sem hordani.
TB-m nincs, szóval most inkább nem költenék egy vagyont erre az egy mm-es dologra. Gombostűfejnyi kb. a mérete.
Ma reggel rákötöttem egy hajszálat, picit csípett. Acérna túl vastag volt, ezért csináltam hajszállal.
nem szorítottam rá teljesen, pont azért mert csípett, de azért rajta van a tövén. és leragasztottam.
Valószínűsíthető, hogy le fog esni? Vagy még tegyek rá ecetet, esetleg szódabikarbónát, hátha segít? Írták, hogy egy szelet krumplival is le lehet szárítani.
A hajszálat levágni már nem tudom róla...
Sokan írták, hogy levágták körömcsípővel vagy ollóval...de nekem pont a mellem alatti hajlatban van, nehezen érem el és ha azt elrontom, az gáz.
Wow, és addig rajta hagytad a cérnát/hajszálat?
meg leragasztottad minden nap? köszi a válaszod :)
szerinted nem gáz, hogy nem szorítottam rá nagyon erőteljesen? de azért szerintem meg van kötve stabilan.
Én vettem egy fagyasztó sparay-t elektrotechnikai boltban, ami -50 C-ra fagyaszt.
Befújtam vele egy fibrómát. Másnapra egy hólyaggá nőtt, az kipukkant, mint egy vízhólyag. Harmadnapra összeszáradt. Zavart, ezért körömcsipesszel levágtam belőle.
Két hét múlva leesett a maradék is. Teljesen jó lett, sima lett a bőröm.
Vannak nagyobbak is, azoknak kétszeri próbálkozással is csak csökkenteni tudtam a méretét.
Régen a bőrgyógyász nem mert hozzányúlni, azt mondta, hogy anyajegy. Egyet sebész operált le babérlevél alakú kimetszéssel. Később egy másik bőrgyógyász leégetett néhányat, Ő szemölcsnek nevezte.
Később egy harmadik bőrgyógyász lefagyasztott néhányat nitrogénnel.
Nekem a fagyasztás tűnt eddig a leghumánusabb megoldásnak.
Van egy a fejemen is, a hajas fejbőrön, ehhez kevésnek bizonyult a -50 fokos fagyasztó spay. Az agyamnak sem esett jól a fagyasztás. Egy hétig, úgy éreztem, mintha a fejemre pottyant volna egy kavics.
Ezen a héten fagyasztotta le egy negyedik bőrgyógyász. Ő nevezte először fibrómának.
Azt mondta, hogy eltüntetni nem tudja, csak a méretét lehet csökkenteni.
Kb. 1-2 másodpercig fújta nitrogénnel, nem fáj tőle a fejem annyira mint múltkor. Kíváncsi leszek az eredményre.
Sziasztok!
Légy szíves, írja már meg valaki, hogy akkor azt a fibróma/fibroblaszt elkötést hogyan kell csinálni?
Jól rá kell húzni a cérnát, hogy levágja vagy csak megkötni kicsit?
Fentebb írtátok, hogy van, akinek 1 hét, mának 3 hét múlva esett le a bőrdarab. Addig rajta kell hagyni a cérnát?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!