Gyomorsav mitől lehet? Milyen orvoshoz menjek vele?
Figyelt kérdés
Mostanaban egyre többször naponta elég sokszor feljön a gyomorsavam! Mitől lehet! Elmenjek vele orvoshoz Ha igen milyen orvoshoz kell vele fordulni!2013. ápr. 2. 09:15
1/8 anonim válasza:
Elsőnek gondold át, változott e valamit az étkezési szokásod.
Több fűszer, több tészta, több zsíros étel, több alkohol, több savas növény, bármi változott e.
2/8 anonim válasza:
A legjobb megoldás erre a keksz. Ha érzed hogy nem stimmel valami ropogtass el 2-3 darabot. De simán elmehetsz vele egy háziorvoshoz ő majd eldönti mi a teendő.
3/8 anonim válasza:
Én azt javaslom,h menj el orvoshoz,mert a sav felmarja a nyelőcsövedet,amiből gyulladások,fekélyek alakulhatnak ki.
A háziorvosod ad kezelést és ha szükségesnek látja elküld vizsgálatokra is.
4/8 anonim válasza:
Ja, és még valami! Ne szedjél Rennie-t,v. hasonló tablettát,mert felbontja a gyomorsavat,amire a szervezet úgy reagál,h még többet termel.
5/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, csak odáig fajult, hogy a torkomat is szétmarta és teljesen rekedt voltam (fül-orr gégészeten is voltam vele). Az étrend megváltoztatása segít, valamint vegyél Salvus vizet, az nagyon jó gyomorégésre!!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Megprobálom amit irtatok! :)
2013. ápr. 2. 20:02
7/8 anonim válasza:
Próbáld ki az oxytarm-ot, az kimossa a gyomrodat. Vélhetően ott lesz a gond.
8/8 anonim válasza:
Minden más amit írtak csak tüneti kezelés. Ami persze nagyon is jól tud jönni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!