Szőkítés után sárga lett a hajam. Mivel lehetne megoldani, hogy szőke legyen?
ha egyenletes akkor egy ultravilágos hamvasszőke segíthet rajta(ha van benne olyan amit nem szívott ki jól akkor inkább egy világosbarna). esetleg hamvasító folyadék.
nekem ez a tapasztalatom. vagy keresel egy jó fodrászt.
Hát én nem mennék fodrászhoz azzal amit te magad is megtudsz oldani: 1., hamvas festékkel fesd be szőkítés után. Nem tudom hogy használtál e hajfestéket, ha nem akkor persze hogy srága lett, szőkítés után mindenképp festeni kell!
Egyébként: Schauma lila hamvasító sampon segít:)
Persze, hogy van gyógymód! :)
Próbálj ki egy hamvasító-szettet valamelyik drogériából. A hamvasítás tartósan beépül a haj szerkezetébe, a szőke haj szőke marad/lesz, hetek után sem sárgul meg! Azért írtam, hogy szettem használj, mert ha nagy a baj, akkor a sampon, a balzsam és a pakolás együtt hamarabb kifejti a hatását. A közepes-olcsó árkategóriában is lehet kapni ilyeneket, L'Oreal, Garnier, de a DM sajátmárkás termékei között is találsz ilyeneket. Fel a fejjel, no para! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!